Impresszum

A vállalkozás nem folytat utazásközvetítői és utazásszervezői tevékenységet.
Az utazások megtervezése nem minősül ilyen jellegű tevékenységnek, velünk csak a tervezési és tanácsadás szolgáltatásra szerződnek az ügyfelek.

Jogi információk

Copyright: Minden jog fenntartva.

Az Utazási terv tartalma, mint szerzői jogi mű, szerzői jogi védelem alá esik, engedély nélkül nem tehető közzé harmadik fél számára.

A szövegek, képek, grafikák, zene, animációk és videók a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

A weboldal tartalmát a fejlesztők és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük elvárható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére nem tudjuk garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. A weblapon feltüntetett árak nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, bármilyen hibából adódó felelősséget kizárunk.

 

Az oldal üzemeltetője:

Cégnév: Varga Ádám ev
Vállalkozói nyilvántartási száma: 18588284
adószáma: 60147800-1-41
székhelye: 1134 Budapest, Angyalföldi út 31. (ügyfélfogadás nincs)
telefon: +36304920989
e-mail cím: kapcsolat@utazasokosan.hu

A tárhelyszolgáltató adatai:

Rackhost Zrt.
6722 Szeged, Tisza Lajos körút 41.
info@rackhost.hu

 

Adatkezelési Tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Rólunk mondták…

az út megtartotta egyéni jellegét

„Olyan összetett tervet kaptam, ami az utazáshoz szükséges információkon felül programokat, látnivalókat, érdekes helyeket is tartalmazott, így a körutunk során reggel csak bele kellett nézni az itinerbe, és választani a sok „fakultatív” program közül. Így az út szervezett volt miközben megtartotta egyéni jellegét, és teret adott az egyéni felfedezéseknek is.”

Erika, nyaralás párban

a világ minden táján otthonosan mozognak

„Ádámék a világ minden táján otthonosan mozognak, utazásaink alkalmával egyszer sem kellett azon aggódnom, hogy valami nem úgy fog alakulni, ahogy elterveztük.”

Gergő, városnézés barátokkal

amit megterveznek, az utána működik is

„Az Utazásokosan szervezésében bármikor bármilyen útra vállalkoznék, mert tudom, hogy mindig mindent a legapróbb részletekig megterveznek, és amit megterveznek, az utána működik is.”

Dénes, kirándulás barátokkal

a leírás zseniális volt

„Alapos munka van a tervben, minden, amit az út során láttam olyan volt, mint amilyennek elképzeltem a leírás alapján. Jól működtek az apró tippek is, melyeket egy nagy irodától nem kapnék meg. Csodálatos egy hetet töltöttem Portugáliában, a leírás zseniális volt, sokkal több mindent tartalmazott, mint más hasonló tervek, és nem mellesleg az ára is barátibb.”

Attila, kirándulás párban

profi szervezés

„A profi szervezés, a felkészültség biztonságérzetet adott az út egészére. A kirándulásokon remekül éreztem magam. Az utazás során olyan hasznos tippeket kaptam, amelyek nagy segítségemre voltak, ezek később más utazások alkalmával is hasznomra lehetnek. Nagyszerű, felejthetetlen élmény volt a nyaralás, máskor is őket választom a szervezésre.”

Kriszti, nyaralás családdal

kikapcsolódásról szólt a nyaralásunk

„Az üdülést a kiszemelt úticélra a legjobb ár-érték arányban szervezték meg, beleértve a repjegyeket, a szállást, az autóbérlést, illetve a tömérdek ajánlott programokat és látnivalókat is. Semmi fennakadás vagy kellemetlen meglepi. Agyalás vagy számolgatás helyett igazán a kikapcsolódásról szólt a nyaralásunk.”

Dávid, nyaralás barátokkal
Ilyet terveztünk már:

Szardínia felfedezése

Transzatlanti hajóút, Miami, Key West és New York

Dél-Izland és Edinburgh

Téli kikapcsolódás Mallorcán

Metz-Wales meccstúra

Ciprus, Kréta, Athén, Pozsony

Karibi hajóút és Boston, Texas, Florida

Portugália körút

Szeretnél Te is egy profin megtervezett, teljesen a Te igényeidre szabott egyéni utazást?

Akkor mire vársz? Kattints a gombra és kérj ajánlatot most!

↓  ↓  ↓

Pin It on Pinterest